Etukuva

Jouheva tavaravirta Punkaharjun vaneritehtaalle

Ferroplan ja Plytec toteuttivat yhdessä ladontalinjan kuljettimineen Metsä Woodin vaneritehtaalle Punkaharjulle. Yhteisprojektissa ladontalinja tuli Plytecilta ja kuljettimet olivat Ferroplanin käsialaa. Tavoitteena oli saada viilupinkat kulkemaan ladontalinjalta esipuristimelle ja siitä eteenpäin kuumapuristimelle sekä aikaansaada kuljetinjärjestelmä, joka mahdollistaa viilupinkan pohjalevyjen käytöstä poistamisen.

  • Yhdessä lähdettiin hakemaan tehtaan haasteisiin ratkaisua, johon saadaan toimivat kuljettimet ja tavaravirta nätisti rullaamaan, kertoo Plytecin teknologiajohtaja Tomi Virolainen yhteistyöstä.
Strategisesti tärkeä kumppani

Ferroplanilla ja Plytecilla on kokemusta yhteistyöstä jo pitkältä ajalta. Yhteisprojekteissa molemmat yritykset ovat voineet keskittyä omiin vahvuuksiinsa, kuten verrattain pienten toimijoiden kannattaakin tehdä.

  • Molemmat yritykset tarvitsevat toisiaan menestymiseen. Ferroplan on Plytecille strategisesti tärkeä kumppani, painottaa Virolainen.

Reklamaatiot Ferroplan ja Plytec ovat tottuneet hoitamaan nopeasti ja hienosti. Haastavissa olosuhteissa pieniin teknisiin muutoksiin usein joudutaan, mutta ne on saatu aina korjattua, ja virheistä opitaan.

Eroon ei-toivotusta työvaiheesta

Itse loppuasiakas eli Metsä Wood oli erittäin tyytyväinen projektin lopputulokseen pienten muutosten jälkeen. Tehtaalle saatiin toimiva kuljetinjärjestelmä ja tavaravirta kulkemaan jouhevasti linjastolla.

  • Tärkein hyöty meille oli se, että prosessista saatiin yksi työvaihe, pohjalavojen käyttö pois kokonaan. Aikaisemmat kuljettimet eivät tätä mahdollistaneet. Uudistuksen myötä myös työturvallisuus linjastolla parani, kertoo Mika Nousiainen Metsä Woodilta.

Tällä hetkelläkin yrityksillä on työn alla haastava projekti, jota ollaan tarjoamassa isolle asiakkaalle Latviaan. Toivotaan Plytecin ja Ferroplanin yhteistyölle menestystä myös jatkossa!Linkki
WP_20180123_13_36_27_Pro
WP_20180123_13_38_43_Pro

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.