Etukuva

Ratkaisut

> Ferro Environment

Fiksu tietää, että jäte on rahaa ja hyödyntää sen parhaalla mahdollisella tavalla. Ympäristöteknologian alalle tarjoamme tehokkaat kiinteän jätteen käsittelyratkaisut erilaisten materiaalien kierrätykseen, lajitteluun ja käsittelyyn.

Asiakkaamme toimivat sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Kiinteän jätteen käsittelyssä toimimme kierrätyksestä ja lajittelusta kompostointiin saakka. Toimitamme tehokkaat käsittelyjärjestelmät komponentteina tai avaimet käteen -toimituksina asiakkaan tarpeen mukaan.

Ferropower-energialaitos on investointi tulevaisuuteen

Vimelco: Kaatopaikkajäte väheni kolmannekseen

Kymenlaakson jäte Oy teki määrätietoisen ekoteon vuonna 2013 ja oli näin hyvissä ajoin valmiina vuonna 2016 voimaan astuneen orgaanisen jätteen kaatopaikkakieltoon. Ferroplan toimitti jätteenkäsittelylinjaston ratkaisuista vastanneelle Vimelco Oy:lle 14 hihnakuljetinta.

Ferroplanin toimittama kompostointilaitos on Vietnamissa paikallinen nähtävyys

Suomalaisella kuluttajalla jätteiden lajittelu tulee jo lähes selkäytimestä, mutta kehittyvissä maissa kierrätysideologia on usein vasta lapsenkengissä. Vietnamissa otettiin kuitenkin jättiharppaus eteenpäin vuonna 2013, kun Ferroplanin toimittama kompostointilaitos aloitti toimintansa Binh Duongin maakunnassa, noin 50 kilometrin päässä Saigonista.


Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.