Press Release
Julkaistaan 31.01.2024
Ferroplan Oy

Ferroplan laajentaa liiketoimintaansa Saksaan

Ferroplan ilmoittaa tänään laajentavansa liiketoimintaansa Saksaan perustamalla Müncheniin uuden tytäryhtiön, Ferroplan GmbH, joka vastaa jatkossa Ferroplanin liiketoiminnasta Saksassa ja Itävallassa. 

Ferroplan on toisen sukupolven suomalainen perheyritys, joka tuo Saksan markkinoille runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta etenkin saha- ja metsäteollisuuden erikoiskuljettimista. Päätös perustaa läsnäolo Saksaan on linjassa yhtiön strategisen vision kanssa kasvusta ja globaalista vaikutuksesta.

"Olemme innoissamme voidessamme tuoda Ferroplanin suunnittelemat kuljettimet myös Saksan markkinoille", kertoo Antti Rousku, Ferroplanin toimitusjohtaja. "Saksan maine innovaatioiden keskuksena ja taloudellisesti vakaana maana tekee siitä ihanteellisen kohteen laajentumisellemme. Odotamme innolla työskentelyä ja vahvojen kumppanuuksien rakentamista alueella."

Osana sitoutumistaan Saksan markkinoille, Ferroplan suunnittelee paikallisen osaamisen hyödyntämistä liiketoimintatavoitteiden täyttämiseksi. München on myös erinomainen sijainti uudelle tytäryhtiölle, josta käsin läsnäolo koko saksankielisellä alueella onnistuu erinomaisesti.

Ferroplanin laajentuminen Saksaan on strateginen virstanpylväs, joka heijastaa sen halukkuutta palvella jatkossa myös kansainvälisesti laajempaa asiakaskuntaa. Yrityksellä on todistetusti menestystä Suomessa, jossa se tunnetaan yhtenä suurimmista suomalaisista teollisuuden erikoiskuljettimien valmistajista, ja tämä investointi korostaa sen luottamusta Saksan liiketoimintaympäristön potentiaaliin.

###

Lisätietoja:

Antti Rousku, CEO, Ferroplan, puh. +358 40 683 1360, antti.rousku@ferroplan.fi

Jeroen Hinnen, Commercial Director, Ferroplan, +358 50 312 2779, jeroen.hinnen@ferroplan.fi

Ferroplan

Ferroplan Oy on Suomen johtava kuljetinratkaisuja suunnitteleva, valmistava ja huoltava yritys. Ferroplanin tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Orimattilassa ja Latvian Jelgavassa. Teollisuuden keskiössä sijaitsevat kuljettimet ovat elintärkeä osa tuotannon tehokkuutta, ja Ferroplanin ratkaisut automatisoivat ja optimoivat materiaalien virtauksen tehden toiminnasta tuottavaa ja turvallista. Ferroplanin sitoutuminen asiakkaidensa menestykseen näkyy myös palveluissa ja huollossa; Ferro Care tarjoaa luotettavat varaosat ja huoltopalvelut, samalla räätälöiden huoltosopimukset asiakkaan tarpeiden mukaan. Seuraa meitä LinkedInissä tai vieraile sivustollamme www.ferroplan.fi

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.