Etukuva

Valio: Tehokkuus lisääntyi jopa 20 prosenttia

Ferroplan Oy toimitti vaunukkokuljettimet Valio Oy:n Riihimäen Meijerille syyskuussa 2013. Erilaiset nostimet ja rullakuljettimet muodostivat kokonaisuuden, jolla Valio turvallisti ja tehosti toimintaansa merkittävästi.

- Lähtökohtana oli 40 metriä pitkä, kapea käytävä, jossa ihmiset kuljettivat vaunukoita ja rullakoita. Lisäksi käytävää pitkin kuljetetaan trukeilla lavoja. Päivittäistä kävelyä tuli paljon ja halusimme kiinnittää erityisesti huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, kertoo Valion varastoesimies Jouni Rissanen.

Ferroplan antoi tarjouksen toimituksesta tammikuussa, kauppa tehFin kesäkuussa ja toimitus tapahtui aikataulun mukaisesti syyskuussa 2013. Kuljettimet nopeuttavat käsin kerättävien tuotteiden, kuten UHT-maitojen keräämistä kuljetusta varten.

- Lähdimme alusta asti suunnittelemaan ratkaisua niin, että se olisi mahdollisimman simppeli, huoltoystävällinen ja turvallinen käyttää. Järjestelmä on joustava, koska esimerkiksi turva-aita on koko matkalta avattava. Asiat sujuivat niin kuin oli sovittu ja olemme tyytyväisiä toimitukseen. Turvallistamisen lisäksi olemme nostaneet ratkaisun ansiosta tehokkuuttamme 10 - 20 prosenttia, Rissanen lisää.Linkki
maitorullakko rullakuljetin
maitorullakko rullakuljetin
maitorullakko rullakuljetin
maitorullakko rullakuljetin

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.