Etukuva

Levypyörän toiminnot rullaamaan

Levypyörä on Lahden Nastolassa sijaitseva pyöräosaaja ja teräksen asiantuntijayritys. Ferroplan toimitti hiljattain yritykselle L-kirjaimen muotoisen kuljetinlinjaston, johon kuuluu kuljettimien ja kääntöpöydän lisäksi Levypyörän hankkima purkuyksikkö. Linjasto toimitettiin Levypyörän maalaamon purkupäähän.

Lähtötilanteena yrityksessä oli saada tehtyä tuotteiden purku maalauslinjalta sekä laatutarkastukset kuljetinradalla samassa pisteessä, mikä aiheutti ennen jatkuvaa maalauslinjan tuotantoseisokkia. Nyt toimitetun linjaston tavoitteena oli aikaansaada puolen tunnin puskuri, jolloin työntekijä pystyi tekemään tuotteiden eli metsäkoneen pyörien viimeistelyn, laaduntarkastuksen ja pakkauksen rauhassa ja laatuvaatimusten edellyttämällä tavalla. Tavoitteena oli myös, että maalaamon kuljetinrata ei pysähdy, jolloin läpimenoaika saadaan minimoitua.

Tuottavuus nousuun

Toimitetun ratkaisun ansiosta Levypyörän tuottavuus on noussut ja maalaamon saanto parantunut: läpi saadaan enemmän tavaraa. Käyttäjille ei muutoksesta aiheudu sen enempää työtä ja varsinkin purkajalla on enemmän aikaa suorittaa purku- ja tarkistus huolellisesti. Asennettu kokonaisuus on parantanut myös työturvallisuutta.

Kaiken kaikkiaan Levypyörässä ollaan hyvin tyytyväisiä toimitukseen ja laadukkaaseen lopputulokseen

  • Kaikki meni aikataulullisesti nappiin ja järjestelmä toimi heti ensimmäisestä napin painalluksesta. Myös kuljetinrullien pinnoitus on hyvä, eikä ole lähtenyt kulumaan, kertoo tuotanto- ja henkilöstöpäällikkö Isko Takala Levypyörästä.Linkki
20170627_124956

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.