Etukuva

Kavo Kerrin huoltotiimin logistiikka kuntoon tavaranostimella

Ferroplan toimitti keväällä 2017 Kavo Kerrille tavarannostimen kahden kerroksen välille. Kavo Kerr toimii Tuusulassa ja valmistaa hammaskuvantamisalan tuotteita. Tavaranostimen tehtävänä on nostaa lavatavaraa, korjattavia laitteita sekä komponentteja ja osia.

Kavo Kerrin tavoitteena oli löytää toimittaja joustavalla toimitusajalla ja jonka tuote hyödyntää käytettävissä olevaa tilaa eli vanhaa porraskuilua mahdollisimman hyvin. Ratkaisusta haluttiin myös turvallinen, helppotoiminen ja varma.

Ferroplan ei ollut tarjoajista halvin, mutta aikaisemmat hyvät yhteistyökokemukset vaikuttivat ratkaisuun. Neuvottelujen päätteeksi päästiin myös kilpailukykyiseen hintaan, kertoo kiinteistö- ja EHS-päällikkö Heikki Majakallio Kavo Kerriltä.

Turvallisuus ja ergonomia kohdilleen

Tavaranostin on Kavo Kerrillä huoltotiimin päivittäisessä käytössä. Laitteen myötä työturvallisuus ja ergonomia ovat parantuneet merkittävästi, kun huollettavia laitteita ei tarvitse kantaa portaita pitkin.

Molempien osapuolten mukaan projekti oli erittäin onnistunut ja se sujui jouhevasti. Laitteen ulkoasu ja toimivuus ovat erittäin hyviä, samoin laitteen käytettävyys.

Suunnitteluvaiheessa puhuimme selvästi samaa kieltä. Erityiskiitokset vielä asennustiimille, joka hoiti tehtävänsä todella hienosti. Asennustyön aikana huomioitiin myös työturvallisuus esimerkillisesti, kiittelee Majakallio Ferroplania.Linkki
tavaranostin_KavoKerr

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.